Wie ben ik?

Denise Dekker

Al van jongs af aan wist ik het.., ik word leerkracht! Na mijn eerste paar jaar binnen het regulier onderwijs ging ik de uitdaging aan op een Cluster 4 school in Rotterdam.

Ik heb hier enorm veel geleerd over mezelf en ook over leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften. Dichterbij kwam er ruimte op het SBO en inmiddels werk ik hier al heel wat jaren met veel plezier!

Het kind zien achter het gedrag, bezig zijn op pedagogisch vlak vind ik de mooiste uitdaging. Naast leerkracht ben ik meerdere dagen werkzaam als coach geassisteerd door mijn therapiehond, werk ik met veel liefde aan hulphondtrajecten en sta ik voor klassen waar extra hulpvragen zijn.


Bandit

We hadden jaren terug thuis al een hond naar mijn hart...Bandit. Een husky/ herdermix met een sterk eigen karakter en het vermogen zo mijn ziel in te kijken. Bandit is de grondlegger van Ik Ben Dit.

Samen met Bandit ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van Animal Assisted Interventions. Inmiddels kan ik mijzelf Expert Dog Assisted Education noemen. Na Bandit veel heeft betekend in het SBO en in de bejaardenzorg is hij inmiddels met pensioen.

Shadow

Blij ei, voor bijna alles in en een ontzettende knuffelbeer! Shadow is een Australian Shepherd van 5 jaar en werkt als schoolhond. Hij gaat af en toe mee in de hulphond voortrajecten en is het liefst veel bezig! Kom je me met hond tegen zal dat met Shadow zijn!

Mama

Verder ben ik trots mama van mijn tweeling Storm & River. Mijn zoon en dochter zijn 3 jaar en gaan volgend jaar zelf naar de basisschool. Verder woon ik samen met mijn partner Jeffrey, onze kat en krielkippen in Spijkenisse.

Ik hou ervan met elkaar op pad te gaan met de sterke voorkeur voor duinen, bos en strand! In de winter geniet ik van wintersport en verder (kick)boks ik graag!